Van den Goorbergh tiende in tweede Rookies Cup-race

Jurgen en Zonta van den Goorbergh (Rechten: RTV Drenthe)
MOTORSPORT - Zonta van den Goorbergh heeft een goed weekend achter de rug. De 13-jarige Red Bull Rookies Cup-coureur werd vandaag tiende in de tweede race op het TT Circuit, nadat hij gisteren al negende werd.
Het zijn de beste klasseringen van het seizoen van de zoon van oud-coureur Jurgen van den Goorbergh, die zijn puntentotaal op negentien bracht. Daarmee staat hij na vijf wedstrijden op de twaalfde plaats in het klassement.
Carlos Tatay verstevigde zijn leidende positie. Hij won de race van gisteren en ook vandaag was hij de beste. De Spanjaard heeft met 120 punten een voorsprong van 53 punten op de nummer twee in de stand.
TTDrenthe.nl is dé website voor alles wat met TT in Assen te maken heeft. Op de website van
vind je historische verhalen, prachtige foto's en natuurlijk al het laatste nieuws.