F1-organisatie Zandvoort kijkt de kunst af bij TT

FORMULE 1 - Ondanks de strijd tussen Assen en Zandvoort om de Formule 1 binnen te slepen, profiteert Zandvoort nu van de kennis en kunde van het TT Circuit. Vandaag waren verschillende partijen, die straks betrokken zijn bij de Formule 1-organisaie in Zandvoort, op het TT Circuit om te 'leren'.
TT-voorzitter Arjan Bos noemt het vooral 'verstandig'. "Er waren veel mensen van Zandvoort om te kijken. Veel mensen waar wij mee samenwerken qua logistiek, beveiliging en catering zijn ook voor Zandvoort gevraagd om het te doen. Ik vind het heel verstandig want er zijn verder in Nederland eigenlijk geen evenementen van dit formaat. De TT is de grootste en je weet dat Zandvoort ook groot gaat worden. Dus dat hebben ze slim gedaan en dat geeft ons voldoening want wij hebben het goed voor elkaar hier", zegt Bos.

En Bos wil zich bovenal een goede verliezer tonen. "Alle hulp die ze nog nodig hebben en alle vragen die ze hebben gaan we beantwoorden. Je wil ook dat het in Zandvoort een geslaagd evenement wordt", besluit Bos.
Meer over dit onderwerp:
Formule 1 Arjan Bos Zandvoort Assen TT TT Circuit
Deel dit artikel: