Kolar topschutter FC Emmen bij Rolder Boys: 0-10

Michael Chacon en Marko Kolar waren samen vijf keer trefzeker in Rolde
VOETBAL - Na een matige eerste helft en een ruststand van 0-2 herstelde FC Emmen zich prima in de tweede helft tegen Rolder Boys. De derde oefenwedstrijd in de voorbereiding eindigde uiteindelijk toch nog in de dubbele cijfers: 0-10.
Topschutter van de avond werd de nieuwe spits Marko Kolar, die in een tijdsbestek van dertien minuten een loepzuivere hattrick scoorde. De overige treffers werden gemaakt door Michael Chacon (2), Luciano Slagveer (2), Alexander Bannink, Wouter Marinus en de topscorer in de voorbereiding (tot nu toe) Freddy Quispel.
FC Emmen startte met Telgenkamp, Roosken, Camara Bos, Hiariej, Beste, de Vos, Chacon, Scholte, Bannink, Slagveer en Marinus. Na een uur kwamen Veendorp, Kolar, Quispel, Ugrinic, Bijl, Burnet en Bos binnen de lijnen.
Overigens kreeg Rolder Boys voor rust nog twee enorme kansen op een goal, maar tot twee keer toe stuitte Danny Hingstman op Dennis Telgenkamp.