Klaas Otto neemt advocaat De Leon in genade aan

Klaas Otte en advocaat De Leon gaan toch samen verder (Rechten: ANP)
Klaas Otte en advocaat De Leon gaan toch samen verder (Rechten: ANP)
De rechtszaak tegen oprichter van motorclub No Surrender Klaas Otto uit Bergen op Zoom gaat donderdag 11 juli weer verder.
Otto verliet vorige week
de rechtszaal nadat hij zei geen vertrouwen meer te hebben in zijn advocaat. De rechtbank kon toen niet anders doen dan de zaak aan te houden.
Otto staat met drie andere verdachten terecht voor het leidinggeven aan een criminele organisatie. Volgende week brengt hij toch weer zijn vaste advocaat De Leon mee naar de zitting. Over hoe het vertrouwen weer is hersteld wil De Leon niks zeggen.

Busje zonder airco

Wel zei hij: "Vraag maar aan de officier van justitie of er deze keer speciaal vervoer wordt geregeld. Drie uur lang in een busje zitten zonder airco is niet echt bevorderlijk voor het humeur van meneer Otto", aldus De Leon aan de telefoon.
Donderdag zal alleen de zaak van Klaas Otto worden besproken. De andere verdachten zijn dan niet aanwezig. De rest van de planning rondom de zaak tegen de voormalig kopstukken van No Surrender is nog onduidelijk.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.