Mooi Wark is trots en zunig op fans

Zo'n 120 fans van boerenrockband Mooi Wark hadden vandaag de dag van hun leven. In café De Haven in Schoonoord werd de Mooi Wark-fandag gehouden.
De band speelde een paar nummers en er was een verloting van singles, posters en zelfs kleding van de band.Hoogtepunt voor veel fans was een kort praatje of een foto met hun favoriete bandlid.

Trots en zunig

Bassist William Bossong kijkt er altijd naar uit om de fans te ontmoeten. "Welke band kan zeggen dat ie een fanclub heeft en ook nog echt trouwe fans? Met tattoos en alles er op en er aan. Daar zijn we heel trots op en heel zunig", aldus Bossong.
De fanclub van Mooi Wark heeft 1400 betalende leden. Rinaldo Hagenbeuk en Truus van der Kuilen komen helemaal uit Amersfoort om vandaag hun favoriete artiesten te zien en te spreken. "Mijn vriendin is groot fan van Mooi Wark en nu ben ik ook met het virus besmet", zegt een lachende Hagenbeuk.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.