Derde aanhouding in zaak drugslab Kiel-Windeweer: man (65) zit vast

Kiel-Windeweer, drugsvondst, drugslab, politie, 112, Nieuwe Compagnie
Het terrein waar het drugslab en de dode man zijn gevonden © Persbureau Meter
De politie heeft opnieuw een verdachte aangehouden voor de betrokkenheid bij het drugslab dat vorige maand werd ontdekt in Kiel-Windeweer. Het gaat om een 65-jarige man uit de Groningse gemeente Oldambt, meldt RTV Noord.
Een 68-jarige man uit de gemeente Midden-Groningen zit ook nog vast. Een 65-jarige vrouw uit diezelfde gemeente is vrijgelaten, maar zij blijft wel verdachte.
De beide mannen die nu vastzitten worden verdacht van het vervaardigen van synthetische drugs. De man uit gemeente Midden-Groningen wordt ook verdacht van afvaldumping.
Eind deze maand moet een beslissing worden genomen over de verlenging van het voorarrest van de man uit gemeente Oldambt. De man uit Midden-Groningen zal begin oktober voor de raadkamer staan.

Lichaam gevonden

Een dag nadat het drugslab was ontdekt vond de politie het lichaam van een man uit Roermond in het pand. De 38-jarige Tess Abels had geen vaste woon- of verblijfplaats. Onderzoek moet uitwijzen wat het verband is tussen de vondst van het drugslab en de dode man.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.