Waar is Roelof Brouwer uit Klijndijk? Familie maakt zich grote zorgen

Wie heeft Roelof Brouwer uit Klijndijk gezien? De familie van de 76-jarige Brouwer maakt zich grote zorgen om hem. Al een paar dagen is er geen contact.
Roelof Brouwer is met zijn camper op vakantie in Duitsland. Zoon Erik Brouwer uit Emmen vertelt dat ze normaal gesproken bijna dagelijks contact hebben. "Maar nu heb ik al vijf, zes dagen niks gehoord. Geen sms'je, niks."

Erik is dan ook bezorgd. "Ik hoop dat zijn telefoon stuk is of dat zijn oplader het heeft begeven. Ik ga er niet meteen vanuit dat er iets ernstigs is, maarja..."

Update dinsdagavond: er is gepind
Sinds dinsdagavond heeft de familie Brouwer iets meer hoop op een goede afloop: zoon Erik laat weten dat de politie heeft kunnen achterhalen dat er op dinsdagochtend een klein bedrag is gepind bij een supermarkt in het noorden van Duitsland.

De plaatselijke politie is vervolgens op onderzoek uitgegaan, bij onder meer een camping waar Roelof Brouwer zou kunnen zitten, maar die zoektocht heeft nog niets opgeleverd. Tot op heden heeft de familie geen contact gehad met vader Roelof.


Telefoon uit
Volgens Erik Brouwer staat de telefoon van zijn vader sinds afgelopen donderdag, 4 juli, uit. "Ik heb contact gehad met de provider. Zij vertelden mij dat zijn telefoon sinds die datum geen telefoonmast in Duitsland meer heeft aangestraald."  

De familie Brouwer heeft inmiddels de politie ingeschakeld. "Zelf heb ik ook al met de Duitse politie gebeld. Daar is zijn naam of het kenteken van zijn camper niet bekend. Ook heb ik al naar verschillende ziekenhuizen gebeld en ook daar is mijn vader niet bekend."

Oproep
Zoon Erik hoopt dat iemand meer informatie heeft over waar zijn vader is. "En als pa dit zelf leest: neem alsjeblieft zo snel mogelijk contact met ons op! Als ik ook maar iets van hem hoor, rijd ik er meteen naartoe!"

De 76-jarige Roelof Brouwer uit Klijndijk is voor het laatst gezien in Duitsland op Camping Elbeling in Bleckede, ten zuidoosten van Hamburg.
Deel dit artikel: