Meer aanmeldingen voor verkiezing Drentse Onderneming van het Jaar

Er zijn de afgelopen weken zo'n 110 Drentse bedrijven gemeld bij de jury van de verkiezing van de Drentse onderneming van het jaar. Dat zijn er flink wat meer dan vorig jaar.
Vorig jaar deden zeventig bedrijven mee in de eerste ronde van de verkiezing. De organisatie wil met de verkiezing 'Drentse pareltjes' in het zonnetje zetten en de economie te stimuleren. Van de 110 aanmeldingen worden er overigens maar tien genomineerd.

Tien genomineerden
Een jury onder leiding van Ludo Mennes van de Rabobank Assen-Noord Drenthe kiest de genomineerden. Zij hebben de lijst vandaag bekendgemaakt. Het zijn ’t Stokertje uit Orvelte, Avitec B.V. uit Nieuw Buinen, IG Design Group B.V uit Hoogeveen, Azor Bike B.V. uit Hoogeveen, Ruma Rubber B.V. uit Hoogeveen, Graaco B.V. uit Coevorden, Animo uit Assen, SEM Productions uit Meppel, Bouwbedrijf Broekman uit Nijensleek en Repak uit Emmen.

Eerst een pitch
De genomineerden krijgen de tijd om zich voor te bereiden op een pitch die ze in oktober moeten houden. Tijdens de presentatie kiest de jury drie bedrijven die door gaan naar de finale. Die finale wordt op 21 november in theater De Tamboer in Hoogeveen gehouden.

Vorig jaar werd kantoormeubelfabrikant VEPA Drents onderneming van het Jaar. Eerdere winnaars zijn Resato uit Assen, De Groot Installatiegroep uit Emmen en Royal Goedewaagen uit Nieuw Buinen.

Zo was de verkiezing vorig jaar:
Meer over dit onderwerp:
Economie onderneming van het jaar verkiezing
Deel dit artikel: