Verdachte seksueel misbruiken vrouw (76) bij Schipborg langer vast

Verdachte seksueel misbruiken vrouw (76) bij Schipborg langer vast (Rechten: Opsporing Verzocht)
Verdachte seksueel misbruiken vrouw (76) bij Schipborg langer vast (Rechten: Opsporing Verzocht)
De 25-jarige man uit Zuidlaren die is opgepakt vanwege een ernstig zedendelict blijft langer in voorlopige hechtenis. De rechter-commissaris heeft besloten de verdachte veertien dagen langer vast te houden.
De voorlopige verdenking tegen de Zuidlaarder is dat hij afgelopen zaterdag een 76-jarige wandelaarster heeft verkracht tussen Schipborg en Annen. Het delict gebeurde op het gedeelte tussen het zandpad dat doorloopt naar de onderdoorgang van de N34 richting Annen en de grafheuvel Driemarkenpunt.
Lees meer: Man opgepakt voor seksueel misbruiken vrouw (76) bij Schipborg
Het slachtoffer, dat met de auto naar het natuurgebied was gereden, kon uiteindelijk zelf weer met haar auto thuiskomen en belde daar de politie. In de uitzending van Opsporing Verzocht werd dinsdag duidelijk dat een man uit Zuidlaren is aangehouden.
De bejaarde vrouw heeft verteld dat ze in de buurt van de grafheuvel een wandelend echtpaar is tegengekomen. De politie is op zoek naar dit stel en ook naar een man die voorbij fietste.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.