Vijfduizend fans naar open dag FC Emmen

VOETBAL - De open dag van FC Emmen trok vandaag zo'n 5 duizend fans naar de Oude Meerdijk. De Drentse club opende vandaag alle deuren voor jong en oud.
Vorig jaar trok de open dag iets meer dan drieduizend supporters. 

De merchandising deed goede zaken en het nieuwe tenue vond uiteraard gretig aftrek. De supporters konden een rondleiding krijgen door het stadion, de bus kon van binnen worden bekeken en op het plein voor het stadion waren diverse spelletjes voor de jeugd en tegen e-sporter van FC Emmen, Luuk Jans, kon een potje FIFA worden gespeeld. 

Spelerspresentatie en handtekeningen
Maar de hoogtepunten van de dag waren toch wel de spelerspresentatie en het jagen op handtekeningen van de spelers en trainers. De selectie van Dick Lukkien telde tot vlak voor de presentatie 23 spelers, maar daar werden Nick Bakker en Shani Tarashaj op het laatste moment nog aan toegevoegd. Bakker kwam gisteravond laat tot een akkoord met de Drentse club en vanochtend zette Tarashaj zijn handtekening onder een tweejarig huurcontract. De Zwitserse aanvaller komt over van Everton, waar hij sinds 2015 onder contract staat. De nieuwe spelers, elf in totaal, kwamen op de fiets naar het podium.. onder de klanken van 'op fietse' van Skik. 

Lees ook: 
Zwitserse Shani Tarashaj komt naar FC Emmen
Nick Bakker langer bij FC Emmen​

1-1 tegen Almere City FC 
Ter afsluiting van de open dag speelde FC Emmen een oefenwedstrijd tegen Almere City FC, dat uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie. Dat duel eindigde in 1-1, na een 1-0 ruststand. Michael de Leeuw scoorde de treffer voor FC Emmen.
Meer over dit onderwerp:
FC Emmen voetbal Open Dag Emmen eredivisie
Deel dit artikel: