Meld jouw club aan als Onze Club Sterrenteam

Staat de camera van clubwatcher wekelijks bij jou langs de lijn? (Rechten: RTV Drenthe)
Staat de camera van clubwatcher wekelijks bij jou langs de lijn? (Rechten: RTV Drenthe)
Het voetbalseizoen komt er weer aan. Vanaf september mogen de wedstrijdtenues weer uit de tas voor de bekerwedstrijden en later die maand begint ook de competitie.
En dan komt het echte voetbalgevoel weer naar boven. Een wonderlijke winnende goal, lange avonden in de kantine, trainen met maar zes man en de aanvoerder die in de rust de boel even weer op scherp zet met een donderspeech.
Die beleving van het amateurvoetbal willen wij in beeld brengen. We zijn daarom op zoek naar hét Onze Club Sterrenteam waar alle deuren voor clubwatcher Stijn Steenhuis opengaan. Die club zal wekelijks terugkeren in de uitzending van Onze Club.

Meld je club aan

Bestuursleden kunnen hun club opgeven voor deze serie. Het moet gaan om het eerste elftal van een Drentse club. Daarnaast moeten de trainer en de spelers natuurlijk akkoord zijn. Vul het formulier hieronder in als jouw club aan deze voorwaarden voldoet.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.