Interstage uit Meppel is Drentse Onderneming van het Jaar

Interstage
Interstage uit Meppel is Drentse Onderneming van het Jaar © Provincie Drenthe
Podiumbouwer Interstage is gekozen tot Drentse Onderneming van het Jaar. Dat is vanavond bekendgemaakt tijdens de uitreiking in het Atlas Theater in Emmen. Juryvoorzitter Ludo Mennes en provinciebestuurder Henk Brink reikten de prijs uit aan het Meppeler bedrijf.
Interstage nam het op tegen Sportconfex en M&G Group in de finale om de felbegeerde titel. In totaal waren er meer dan honderd aanmeldingen voor de verkiezing.

Songfestival

Interstage maakte onder meer naam met de podiumbouw bij het Eurovisie Songfestival. Ook droeg de onderneming een steentje bij aan de Zwarte Cross, Concert at Sea en televisieshows The Voice of Holland en Ik hou van Holland.
Bekijk hier de bekendmaking van Drentse Onderneming van het Jaar:
Interstage uit Meppel is Drentse Onderneming van het Jaar

Student Business Award

Ook de Student Business Award werd uitgereikt vanavond. Boaz Walma mocht deze in ontvangst nemen vanwege zijn kwaliteiten in het maken van creatieve films. De mbo-student van het Alfa College wint 10.000 euro om in zijn start-up te investeren.
Student Business Award
De drie kandidaten van de Student Business Award © RTV Drenthe/Lidian Boelens

Voorgaande winnaar

Fuhler Loon en Verhuur BV uit Emmen werd vorig jaar Drentse Onderneming van het Jaar. Van oudsher is het een agrarisch loonbedrijf, maar tegenwoordig ook actief in grondverzet- en wegenbouwprojecten en in recycling. Omdat het bedrijf duurzaamheid naar eigen zeggen belangrijk vindt, heeft het twee trekkers op waterstof rijden. Daarmee zijn ze de eerste in Noord-Nederland.
De andere finalisten waren toen Pandriks Bake Off uit Meppel en Olba uit Coevorden.
Bekijk hier de bekendmaking van de Student Business Award:
Uitreiking Student Business Award aan Boaz Walma, mbo-student van Alfa College

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl