'Ron Jans op weg naar FC Cincinnati'

Zet Ron Jans zijn carrière voort in Amerika? (Rechten: ANP/Vincent Jannink)
Zet Ron Jans zijn carrière voort in Amerika? (Rechten: ANP/Vincent Jannink)
Ron Jans lijkt zijn loopbaan te gaan vervolgen in de Major League Soccer. De 60-jarige trainer uit Tynaarlo kan volgens verschillende Amerikaanse media aan de slag bij FC Cincinnati.
Nadat Jans de afgelopen twee seizoenen als technisch manager was verbonden aan FC Groningen, gaat hij het in de Verenigde Staten wellicht weer proberen als trainer. Hij zou volgens Amerikaanse journalisten in afwachting zijn van een werkvergunning.

Hereniging met Nijkamp

Jans kan bij Cincinnati opnieuw samenwerken met technisch directeur Gerard Nijkamp. De twee kennen elkaar van hun gezamenlijke periode bij PEC Zwolle.
Jans geeft toe dat beide partijen met elkaar in gesprek zijn, maar meer wil hij niet loslaten. Cincinnati is de huidige hekkensluiter in de Eastern Conference van de MLS.

De Boer

Met Frank de Boer is er al een Nederlandse trainer actief in de hoogste Amerikaanse competitie. De oud-Ajacied werkt bij Atlanta United.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.