De één na mooiste truck van het land komt uit Drenthe

"Ik ben niet teleurgesteld, maar ik heb ook niet gewonnen." David Slomp uit Nieuw-Buinen neemt zijn tweede plek op het Truckstar Festival in Assen sportief op. Zijn truck werd in de categorie 'Bulk- en tanktransport' tweede bij de verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland.
Winnaar in die categorie werd De Transportbrug uit Nijkerk. "Maar met een nadrukkelijke aantekening van de jury: eigenlijk hadden de drie genomineerde trucks gedeeld eerste moeten worden", zegt Slomp.
Lees meer: In beeld: Truckstar Festival in Assen
Goede vrienden
Slomp is goed bevriend met de mensen van De Transportbrug. Dat maakt het nog wat makkelijker om op de tweede plek te eindigen. "We kennen elkaar al lang, we zijn ook samen hier naartoe gekomen."
Overigens was er nog een mooie erkenning voor de truck van Slomp. Ook in de categorie 'spuitwerk overall' was er een tweede plek voor Slomps grijs-groene truck van Van Triest Veevoeders uit Hoogeveen.
In totaal deden 24 trucks mee in acht categorieën.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.