Lukkien: Ik ga met een waardeloos gevoel naar bed

VOETBAL - FC Emmen-trainer Dick Lukkien was na afloop van het verloren duel tegen FC Groningen content over het spel van zijn ploeg, maar baalde uiteraard stevig van de late tegengoal. De goal die werd ingeleid doordat Jafar Arias zich simpel de bal liet ontfutselen.
"Je mag de bal daar niet zo simpel verliezen, maar daarna reageren we niet op de bal die vervolgens diep wordt gespeeld. Daardoor verliezen we de wedstrijd, die we niet hadden hoeven verliezen. Sterker nog, misschien hadden we op punten de zege wel moeten pakken", aldus Dick Lukkien. 

Lees ook: FC Emmen verliest openingswedstrijd van FC Groningen

De oefenmeester van FC Emmen kon het natuurlijk niet hard maken, maar had op z'n minst het gevoel dat Nikolai Laursen de winnende op zijn schoen had. "Dan hadden we deze pot misschien wel gewonnen." 

"Het liefst ben je zo snel mogelijk van de nul af. Nu beginnen we met een nederlaag. Dat is balen, maar ik heb al met al veel goede dingen gezien. Ugrinic, Chacon en ook Laursen speelden goed. We kunnen hier verder mee inderdaad, maar ik ga wel met een waardeloos gevoel naar bed." 

Stem nu: Wie was volgens jou de beste Emmenaar tegen FC Groningen?

Meer over dit onderwerp:
FC Emmen FC Groningen Dick Lukkien Lukkien
Deel dit artikel: