Rood Wit TV: Vier stellingen voor Lubbers en Lukkien blikt vooruit op Ajax-uit

VOETBAL - In de tweede aflevering van FC Emmen Rood Wit TV leggen we de voorzitter en directeur van de club, Ronald Lubbers, vier pittige stellingen voor en blikt Dick Lukkien in 'koffieDick-kijken' vooruit op de uitwedstrijd van zaterdag tegen Ajax.
"Een wedstrijd waarin we in ieder geval minder ontzag moeten tonen dan vorig seizoen, toen we bovendien de goals veel te snel en te gemakkelijk tegen kregen", aldus de oefenmeester van FC Emmen. "Natuurlijk is Ajax-uit een loodzware wedstrijd. In mijn ogen is die club wederom de titelfavoriet. We moeten hopen dat Ajax een mindere dag heeft en wij boven onszelf uitgroeien. Wat ik in ieder geval wil zien is dat we met lef spelen."

Sergio Peña en Nick Kuipers

Lukkien keek in deze aflevering ook nog even kort terug op de thuisnederlaag tegen FC Groningen en praat over de laatste aanwinst: Sergio Peña.

Ronald Lubbers

Ronald Lubbers, de voorzitter en interim-directeur van FC Emmen, kreeg vier pittige stellingen voorgelegd:
- FC Emmen is een vreemdelingenlegioen geworden
- FC Emmen gaat hoger eindigen dan vorig seizoen
- De eerste steen voor het nieuwe stadion gaat voor 1 januari de grond in
- Ronald Lubbers maakt het seizoen af als directeur

Vrijkaarten met de Kwis van Karel

Ook zijn er deze week weer twee vrijkaarten te winnen met de Kwis van Karel. Mail het antwoord op de vraag van de materiaalman naar fcemmen@rtvdrenthe.nl

Bekijk nu online: de tweede aflevering van FC Emmen Rood Wit TV

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.