Walid Khan viert come-back met overwinning

vlnr Walid Khan, Victor Steeman en  de Belg Angelo Licciardi (Rechten: Rob Vennegoor)
vlnr Walid Khan, Victor Steeman en de Belg Angelo Licciardi (Rechten: Rob Vennegoor)
MOTORSPORT - Wegracer Walid Khan heeft in Tsjechië, in het Open Duits kampioenschap IDM, de Supersport 300-klasse gewonnen. De 19-jarige coureur kwam driekwart jaar niet in actie nadat hij met zijn pleegouders had gebroken.
In de regen reed Khan de achtste tijd in de kwalificatie. Daarna volgde ook een natte race. Daarin moest hij landgenoot Victor Steeman wel voor zich dulden, maar Steeman reed als gastrijder buiten mededinging mee. Morgenmiddag komen de mannen opnieuw in actie voor race twee op het circuit van Most.
Vorig weekend zat Khan voor het eerst weer op de motor. Hij werd weer opgepikt door Rob Vennegoor. Hij is eigenaar van het Nutec - RT Motorsports by SKM-Kawasaki-team. De twee werkten vorig seizoen ook al samen. Maar toen nog in de WK Supersport 300-klasse.

Sponsorgeld

De 19-jarige Drent moet nog wel op zoek naar sponsorgeld voor de rest van het seizoen. Volgend weekend, tijdens de Gamma Racing Days op het TT Circuit van Assen, komt Khan opnieuw in actie.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.