FC Emmen Podcast #2: De VAR is een 'VARS'

In de tweede FC Emmen Podcast van het seizoen staat vanzelfsprekend in het teken van Ajax-FC Emmen. Net als vorig seizoen was Ajax met 5-0 te sterk, toch zag het panel wel wat lichtpuntjes.


Waar men niet over te spreken was is de VAR. Ook bij Ajax tegen Emmen waren er een aantal twijfelachtige beslissingen. Zo werd natrappen van Daley Blind niet bestraft en had de VAR vijf minuten nodig om te zien dat Huntelaar niet buitenspel stond, wat de rest van het stadion overigens wel zag. Binnendijk is duidelijk: "De VAR is een farce, of liever gezegd een VARS."

Gasten
Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe) 

Presentatie
René Posthuma

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps..

RTV Drenthe podcasts

FC Emmen Podcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen sportweekend door met speciale aandacht voor FC Emmen.

Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele discussies in de provincie.

Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.

Deel dit artikel: