FC Emmen 2 start reservecompetitie met gelijkspel

VOETBAL - FC Emmen 2 is de reservecompetitie maandagavond begonnen met een 2-2 gelijkspel tegen Go Ahead Eagles 2. De ploeg van trainer Bas Sibum werd vorig jaar nog kampioen van de reserves.
Emmen begon met Van der Lei in het doel. De verdediging werd gevormd door Camara Bos, Payne, Sopic en Beste. Op het middenveld kregen Scholte, Vos, Bos en Roosken een basisplek, terwijl Quispel en Marinus het aanvalsduo vormden. 

Leiding
Emmen nam na ruim 13 minuten de leiding. Scholte schoot een voorzet van Roosken goed binnen. De paar toeschouwers die naar de Oude Meerdijk waren gekomen, werden na de 1-0 niet verwend. Emmen speelde slordig en de kansen waren schaars. 

Direct na rust ging Van de Lei in de fout. De doelman kwam, onnodig, zijn doel uit, werd uitgekapt en zag Wakana de gelijkmaker binnen schieten. 

Late gelijkmaker
In een matige tweede helft leek Quispel de wedstrijd te beslissen. De spits krulde de bal, van buiten de zestien, prachtig in de bovenhoek. In blessuretijd maakten de gasten uit Deventer, door Lucassen, wederom gelijk. Daardoor moest de regerend kampioen zich met een punt tevreden stellen.
Deel dit artikel: