Dick Lukkien: We zijn wel aan drie punten toe

VOETBAL - Na twee nederlagen op rij hoopt FC Emmen morgenavond de eerste punten in het nieuwe seizoen bij te kunnen schrijven, al wordt dat een pittige klus tegen 'een aardig ploegje', zoals Dick Lukkien SC Heerenveen omschrijft.
De Friezen zijn het seizoen prima begonnen, met vier punten uit twee duels. Van Heracles werd gewonnen en tegen Feyenoord werd het afgelopen zondag 1-1. "Na twee duels is het natuurlijk heel fijn als we een resultaat pakken. We gaan voor de drie punten. Daar zijn we ook wel aan toe", laat Lukkien weten.
Maar voor een goed resultaat zal Emmen toch beter voor de dag moeten komen dan de eerste twee duels van het seizoen en dan vooral in aanvallend opzicht. "We hebben tegen Ajax teveel momenten laten liggen om richting de goal te komen", aldus Lukkien. "De laatste 35 meter richting de goal moeten beter. Dan gaat het om keuzes maken, maar ook om lef of durf. Soms moet je gewoon de trekker een keer overhalen."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.