Drouwenerzand gezelligste dagattractie van Nederland

Drouwenerzand gezelligste attractiepark (Rechten:Attractiepark Drouwenerzand)
Drouwenerzand gezelligste attractiepark (Rechten:Attractiepark Drouwenerzand)
Attractiepark Drouwenerzand in Drouwen en Speelpark Sprookjeshof in Zuidlaren staan dit jaar voor het eerst in de top-50 van populairste Nederlandse dagattracties.
Dat blijkt uit het Dagattracties Merkenonderzoek van de Universiteit van Amsterdam en Hendrik Beerda Brand Consultancy. In het onderzoek werden 800 jongeren tussen de 4 en 18 jaar gevraagd naar de populariteit van dagattracties in Nederland.

Gezelligst

Jongeren vinden attractiepark Drouwenerzand zelfs de gezelligste dagattractie van Nederland."Een bijzondere prestatie omdat deze Drentse attractie niet eerder in de top 50 van populairste dagattracties stond", zegt merkadviseur Hendrik Beerda. "En een goede start om verder te groeien, omdat jongeren gezelligheid het belangrijkst vinden bij een dagje uit."
De Sprookjeshof in Zuidlaren staat landelijk op de tweede plaats als het om vriendelijkheid gaat. Alleen de Friese dierentuin Aquazoo heeft een nog vriendelijker imago.

Wildlands

Ook de populariteit van Wildlands in Emmen stijgt onder jongeren. Het dierenpark steeg van de 14e naar de 11e plaats op de ranglijst. Van de ondervraagde jongeren heeft 1 op de 5 een bezoek aan Wildlands op het verlanglijstje staan.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl