FC Emmen Podcast #3: Glenn Bijl is beter dan Deyovaisio Zeefuik

In de derde aflevering van de FC Emmen Podcast schuift oud FC Emmen speler Antoine van der Linden voor het eerst aan. Natuurlijk wordt er teruggekeken op de uitstekende overwinning van FC Emmen op Heerenveen. Glenn Bijl was de uitblinker en het panel weet het zeker, Bijl is beter dan Deyovaisio Zeefuik van FC Groningen.
In de FC Emmen Podcast kijkt het panel wekelijks terug op de wedstrijd, bespreekt de beste man aan de kant van de Drentse club en blikt natuurlijk ook vooruit op wat komen gaat. Komen er dan geen andere sporten of sporters aan bod? Jawel, dat gebeurt in de vrije ronde. 

FC Emmen behaalde zaterdag de eerste drie punten van de competitie en scoorde ook voor het eerst dit seizoen. De verdediging stond prima met een uitblinkende Glenn Bijl, die een plekje kreeg in de elftallen van de week van De Telegraaf en het Algemeen Dagblad. De rechtsback bleef FC Emmen trouw, ondanks een aanbod van FC Groningen. Deyovaisio Zeefuik, de rechtsback van Groningen, dacht dat Bijl de concurrentie niet met hem aan wilde gaan, maar het panel denkt dat Zeefuik blij mag zijn dat Bijl voor Emmen heeft gekozen. 

Gasten
Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe) 
Dick Heuvelman (sportgeweten)
Antoine van der Linden (oud voetballer)

Presentatie
René Posthuma

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps..

RTV Drenthe podcasts

FC Emmen Podcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen sportweekend door met speciale aandacht voor FC Emmen.

Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele discussies in de provincie.

Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.

Deel dit artikel: