Heerenveen 2 wint wel van FC Emmen

Wouter Marinus zorgde voor de goal in Heerenveen voor FC Emmen 2
VOETBAL - Het tweede elftal van FC Emmen heeft de tweede wedstrijd in de reservecompetitie verloren. Na het gelijkspel van vorige week tegen Go Ahead Eagles verloor het team van Bas Sibum met 2-1 van SC Heerenveen.
Heerenveen kwam na een kwartier op voorsprong door een goal van Rami Hajal, die prima afrondde na een dieptepass van Jan Ras. In de 68e minuut werd het 2-0 door een fraaie vrije bal van Nemanja Mihajlovic, die de bal vanaf zo'n twintig meter in de kruising plaatste.
Vlak voor tijd zorgde Wouter Marinus, na een steekpass van Henk Bos, voor de 1-2 eindstand.

Opstelling

FC Emmen startte in Friesland met Hamrol, Camara Bos, Sopic, Luchies, Beste, Scholte, De Vos, Bos, Tarashaj, Marinus en Quispel. In de rust werd Hamrol vervangen voor Jalving, kwam Roosken voor Tarashaj en na een uur werd Beste gewisseld voor Cacaino.