FC Emmen Podcast #4: met trainer Dick Lukkien en over de meest besproken speler: Jafar Arias

In de vierde aflevering van de FC Emmen Podcast schuift trainer Dick Lukkien aan. Natuurlijk gaat het over de rol van Jafar Arias. Veel supporters zijn kritisch op de sterke spits, die de eerste wedstrijden hangend op links moet spelen. Lukkien verdedigt die keuze. "Jafar heeft bewezen wat hij kan, ook op die positie, dus daarom stel ik hem op", laat de trainer weten. "Toch zie ik ook wel dat hij nog veel beter moet. Jafar moet doelgerichter worden en daar werken we aan." Verder blikt Lukkien terug op de nederlaag tegen Willem II (het was niet goed, maar niet dramatisch) en blikt hij vooruit naar de wedstrijd tegen PEC Zwolle van komende vrijdag.
In de FC Emmen Podcast kijkt het panel wekelijks terug op de wedstrijd, bespreekt de beste man aan de kant van de Drentse club en blikt natuurlijk ook vooruit op wat komen gaat. Komen er dan geen andere sporten of sporters aan bod? Jawel, dat gebeurt in de vrije ronde. 

Gasten
Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe) 
Dick Heuvelman (sportgeweten)
Dick Lukkien (trainer FC Emmen)

Presentatie
René Posthuma

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps..

RTV Drenthe podcasts

FC Emmen Podcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen sportweekend door met speciale aandacht voor FC Emmen.

Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele discussies in de provincie.

Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.

Deel dit artikel: