OM geeft lichaam dode man speeltuin Assen vrij

In een speeltuin in Assen overleed afgelopen week een man (Rechten: Persbureau Meter)
In een speeltuin in Assen overleed afgelopen week een man (Rechten: Persbureau Meter)
Het Openbaar Ministerie (OM) heeft het lichaam vrijgegeven van de 32-jarige man die afgelopen zaterdag overleed in een speeltuin in Assen. Het onderzoek naar de doodsoorzaak loopt nog.
Het OM kan verder nog geen nieuwe informatie over de zaak verstrekken. Uit eerste bevindingen van het Nederlands Forensisch Instituut was nog geen zekere doodsoorzaak vast te stellen.
Lees meer: Man dood na mogelijk zedendelict in speeltuin Assen
Worsteling in speeltuin
De Assenaar overleed vorige week in een speeltuin in de wijk Peelo. De politie kreeg een melding van een zedendelict met een meisje van 4 jaar. Toen agenten aankwamen, troffen zij de overleden man aan.
Vier omstanders, drie Assenaren en een man uit Kampen, werden door de politie aangehouden. De vader van het meisje meldde zich later zelf op het bureau.
Lees meer: Overleden man in speeltuin was 32-jarige Assenaar
Onderzoek naar zedendelict
Het vijftal wordt nog steeds verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 32-jarige Assenaar. Zij werden afgelopen zondag vrijgelaten. Ondanks dat de man is overleden, wordt het gemelde zedendelict waarvan hij verdacht werd onderzocht. "Het is belangrijk om helder te krijgen wat zich daar in die speeltuin heeft afgespeeld", aldus het OM.

Lees meer: Vijftal weer vrijgelaten na dood 32-jarige man in speeltuin Assen

Het is niet duidelijk hoe lang het onderzoek naar de dood van de man nog zal duren.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.