Drentse Annemiek is een van de boeren van Boer zoekt Vrouw

Voor datingsites voelt ze zich te onzeker vanwege haar dyslexie, maar ze zou graag de liefde vinden. Daarom doet boerin Annemiek Koekoek uit Tynaarlo mee aan het tv-programma Boer zoekt Vrouw.
Annemiek is een van de tien boeren die zich vanavond aan het publiek voorstelden.
De 25-jarige Drentse is melkveehouder in Tynaarlo. Ze runt het bedrijf samen met haar vader, hij doet het akkerbouw-gedeelte. Eerder leerden we Annemiek Koekoek al kennen als een van de dames op de boerinnenkalender.
De reportage over de fotoshoot van Annemiek Koekoek:
Waarom Annemiek de liefde nog niet heeft gevonden? "Omdat ik toch naar iets vrij specifieks op zoek ben", zo antwoordt de boerin. "Ik ben op zoek naar een man die het heel leuk vindt om bij mij op de boerderij te komen wonen, maar zelf iets anders doet."
Samen met negen andere boeren is het afwachten hoeveel brieven zij ontvangen. Mensen krijgen twee weken de tijd om te reageren. De vijf boeren met de meeste brieven worden uiteindelijk gevolgd in het tv-programma.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.