FC Emmen Podcast #5: het echte besef ontbreekt bij de nieuwelingen

In de vijfde aflevering van de FC Emmen Podcast gaat het, uiteraard, over de nederlaag tegen PEC Zwolle. Het merendeel van het panel maakt zich, net als trainer Dick Lukkien, zorgen. "Het lijkt net of de nieuwe spelers niet beseffen dat het ook dit jaar punten schrapen wordt". En er is ook nog heugelijk nieuws, Niels Dijkhuizen is twaalf en half jaar in dienst bij RTV Drenthe en dat verdient een applaus.
In de FC Emmen Podcast kijkt het panel wekelijks terug op de wedstrijd, bespreekt de beste man aan de kant van de Drentse club en blikt natuurlijk ook vooruit op wat komen gaat. Komen er dan geen andere sporten of sporters aan bod? Jawel, dat gebeurt in de vrije ronde.

Gasten

Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
Dick Heuvelman (sportgeweten)

Presentatie

René Posthuma

Abonneer je op deze podcast

De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps..

RTV Drenthe podcasts

FC Emmen Podcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen sportweekend door met speciale aandacht voor FC Emmen.
Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele discussies in de provincie.
Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.