Vandaag is de laatste dag om te stemmen op de Drentse 1000

Drentse 1000
De Drentse 1000 © RTV Drenthe
De stembus voor de Drentse 1000 is vandaag voor het laatst geopend. Tot 18.00 uur kun je nog stemmen op je favoriete liedjes.
Breng je stem uit op vijf tot twintig liedjes en maak kans op een midweek of een weekend in een boomhut in Drenthe. Ook leuk om weg te geven!
Stemmen kan via deze link. Lukt dat niet? Ga dan langs in een van de Drentse bibliotheken.

Drentse 1000

De Drentse 1000 is een jaarlijks terugkomende hitlijst met de duizend beste nummers ooit gemaakt, gekozen door de de luisteraars van Radio Drenthe.
Van 18 t/m 25 november is de stemweek en kan iedereen die dat wil zijn of haar stem uitbrengen (minimaal vijf, maximaal twintig nummers). Let hierbij op dat je na het stemmen jouw lijstje nog moet bevestigen via een e-mail die je ontvangt.
De lijst met de duizend mooiste nummers ooit gemaakt volgens Drenten wordt dan uitgezonden van Kerstavond tot en met 31 december. De aftrap is op Kerstavond tijdens een speciale uitzending tussen 18.00 uur en 19.00 uur. Daarna is de lijst dagelijks tussen 07.00 uur en 18.00 uur te beluisteren.

Hoofdprijs

Iedereen die stemt maakt kans op een midweek of lang weekend in een XXL boomhut in Drenthe. De gelukkige winnaar van die prijs maakt RTV Drenthe tijdens de start van de Drentse 1000 op Kerstavond bekend.
Aaldert Oosterhuis heeft het lijstje van de medewerkers van Cosis in de kantine van RTV Drenthe al opgehaald en René Karst kwam als verrassing langs:
Stem nog tot en met vrijdag op de Drentse 1000

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl