Vacature: RTV Drenthe zoekt een verslaggever m/v

Word jij onze nieuwe verslaggever?
Word jij onze nieuwe verslaggever?
Doe je niets liever dan pakkende en creatieve verhalen vertellen voor online, radio en televisie? Ben je altijd op zoek naar nieuws in jouw omgeving? En kun je zelfstandig werken maar ben je ook een teamspeler? Dan heeft RTV Drenthe misschien wel de baan voor jou!
Wij zoeken een enthousiaste,

Verslaggever m/v (36 uur)

voor onze regio Noord-Drenthe. Je gaat zelfstandig op pad met laptop, microfoon en camera en levert nieuwsverhalen uit jouw regio. Dat doe je in samenwerking met collega’s in jouw team en met de collega’s aan de nieuwsdesk.
Je bent communicatief vaardig, creatief en een netwerker. Je weet hoe je een aantrekkelijk online-artikel schrijft en je hebt ervaring met monteren van video en audio. Kennis van Drenthe en de Drentse taal is een pré. Het hebben van een rijbewijs is een vereiste.
Als je werkt op HBO-niveau, journalistieke ervaring hebt en online-first vanzelfsprekend is nodigen wij je van harte uit te solliciteren: mail voor 26 september a.s. je motivatie en CV naar de afdeling Personeel en Organisatie.
Het salaris en de arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld conform de omroep CAO.
Meer informatie over deze vacature wordt graag verstrekt door Marieke Rosier, Eindredacteur Nieuws, telefoonnummer 0592-338080.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
------------------------------------------
RTV DRENTHE is als betrouwbare en onafhankelijke informatiebron dé spil in de Drentse samenleving. RTV Drenthe heeft een sterke marktpositie in de provincie Drenthe. We houden ons publiek op de hoogte van nieuws, sport en evenementen. Dat doen we in de eerste plaats online via onze site, de app, Twitter en Facebook, maar natuurlijk ook op radio en tv.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.