A37 bij Hoogeveen-Oost en Knooppunt Hoogeveen op de schop

A37 ter hoogte van Hoogeveen krijgt te maken met grootschalige onderhoudswerkzaamheden (Rechten: pixabay)
A37 ter hoogte van Hoogeveen krijgt te maken met grootschalige onderhoudswerkzaamheden (Rechten: pixabay)
De A37 ter hoogte van Hoogeveen-Oost en Knooppunt Hoogeveen gaat drie weekenden in september op de schop. Het gaat hier om de periode van vrijdagavond 13 september tot maandagochtend 30 september. Rijkswaterstaat raadt aan rekening te houden met een langere reistijd.
Afsluitingsperiodes

Naast de afsluiting van één rijstrook in het eerste weekend, is de afrit Hoogeveen-Oost vanuit de richting Duitsland en de toerit van Hoogeveen-Oost naar Zwolle ook afgesloten. In het tweede en derde weekend zijn beide rijstroken tussen Hoogeveen-Oost en Knooppunt Hoogeveen gesloten. Op zaterdag 28 september is de verbindingsboog vanuit de richting N48 Ommen in de richting van de A28 naar Zwolle vanaf 07:00 afgesloten.
Op de rijbaan richting Duitsland worden ook verkeersmaatregelen getroffen. Wel blijft er één rijstrook open voor verkeer.

Omleidingsroutes

Vanaf knooppunt Holsloot wordt doorgaand verkeer omgeleid op twee manieren: richting de A28 Assen via de N34-N381 (Emmen-Beilen) en richting de A28 Zwolle via de N34-N36-N48 (Coevorden-Hardenberg).

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.