Siekman vindt in Lommel SK nieuwe club

VOETBAL - Tim Siekman heeft een contract getekend bij Lommel SK. De verdediger, die afgelopen weken bij FC Emmen zijn conditie op peil hield, tekent voor een jaar bij de Belgische club.
De 29-jarige Emmenaar speelde 179 officiële wedstrijden voor FC Emmen, waarvan 13 in de eredivisie. Zijn contract werd niet verlengd, waardoor hij sinds afgelopen zomer transfervrij was. Siekman was onlangs nog op proef bij SC Cambuur, maar wist geen contract af te dwingen. 

Tweede niveau
Lommel SK komt uit in de Proximus League: het tweede niveau van het Belgische profvoetbal. Vorig seizoen werd de ploeg van de IJslandse coach Stefán Gíslason vierde in die competitie. Daarvoor speelde Lommel SK in de eerste klasse amateurs. 

Bij de Belgische club treft Siekman nog vier andere Nederlanders: doelman Jesse Bertrams, verdediger Stan Kolen en middenvelders Ricardo Ippel en Joep Hakkens.

lommelskofficial

Op deze woensdagavond kunnen we nog twee inkomende transfers melden van contractvrije spelers. De eerste is de 29-jarige Nederlandse centrale verdediger Tim Siekman, die een overeenkomst bereikte voor één seizoen.
#WelkomTim #transfers #lommelsk
https://www.lommelsk.be/news.php?newsId=689
Meer over dit onderwerp:
Tim Siekman FC Emmen voetbal Lommel SK
Deel dit artikel: