Politie zet jongeren in het zonnetje die hielpen bij reddingsactie

De politie in Zuidoost-Drenthe heeft jongeren van het Esdal College en het Carmel College in het zonnetje gezet. Zij hielpen de politie bij het zoeken naar een man in de Rietplas in Emmen.
Een 35-jarige Emmenaar overleed vorige week in de Rietplas. "Veel mensen zijn getuige geweest van deze nare gebeurtenis", schrijft de politie op Instagram.
 

De politie bedankt iedereen die geholpen heeft bij het zoeken. "Onze speciale dank gaat uit naar een zestal 14- en 15-jarige jongeren. Vandaag zijn wij naar het Esdal College en het Carmel College geweest om deze zes jongeren in het zonnetje te zetten en ze nogmaals hartelijk te bedanken voor hun heldhaftige optreden."

politie_zuidoost_drenthe

In ons werk bij de politie worden wij regelmatig geconfronteerd met heftige en verdrietige meldingen die ons ook als mens raken. Anderhalve week geleden is een man verdronken in de Rietplas in Emmen. Veel mensen zijn getuige geweest van deze nare gebeurtenis.

Veel van deze getuigen hebben naar de man gezocht in het water, wij willen een ieder die geholpen heeft hartelijk bedanken! Onze speciale dank gaat uit naar een zestal 14- en 15-jarige jongeren.

Vandaag zijn wij naar het Esdal College en het Carmel College geweest om deze zes jongeren in het zonnetje te zetten en ze nogmaals hartelijk te bedanken voor hun heldhaftige optreden. ^KL
#samenstaanwesterk #politieemmen #instacops
Deel dit artikel: