Oude bekenden en nieuwe helden naar bluesfestival in Grolloo

bluesfestival Grolloo
Drukte bij het Holland International Bluesfestival in Grolloo © Persbureau Drenthe
De blueskoorts loopt alweer een klein beetje op in Grolloo. De organisatie van het International Bluesfestival heeft de namen voor de editie van volgend jaar bekend gemaakt. In juni is het weer zover.
Opnieuw krijgt singer-songwriter Beth Hart een kans. Hart zorgde dit jaar voor een domper op het festival. Ze zou de tweede dag afsluiten, maar trok zich op het laatste moment terug vanwege gezondheidsproblemen.

John Fogerty

Ook de voormalige leadzanger van Creedence Clearwater Revival John Fogerty krijgt weer een kans. Hij zou ook dit jaar komen, maar blies zijn volledige Europese tour af in verband met de oorlog in Oekraïne.

Nieuwe naam

Opvallende nieuwe naam is de band The Teskey Brothers. Die Australische band speelt bluesrock met een flinke portie soul, won meerdere prijzen en was ook terug te vinden in de Nederlandse albumlijsten.
Komende zaterdag begint de voorverkoop van het Holland International Bluesfestival in Grolloo, dat volgend jaar op vrijdag 9 juni en zaterdag 10 juni wordt gehouden.
Het volledige programma:
Op vrijdag 9 juni treden John Fogerty, The Teskey Brothers, Joanna Shaw Taylor, Bette Smith en Hearty Har op.
Zaterdag 10 juni staan Beth Hart, Christone 'Kingfish' Ingram, Marc Broussard, Blood Brothers feat Mike Zito & Albert Castiglia en Nikki Hill op het podium

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl