WK-via's Niels en René voorspellen Nederland - Argentinië!

WK-via's Niels en René zijn klaar voor het WK in Qatar
WK-via's Niels en René voorspellen Nederland - Argentinië © RTV Drenthe / Tom Meijers
Voor de wedstrijd tegen de Verenigde Staten durfden WK-via's Niels en René hun hok niet uit. Na twee finale missers - ze zaten er volledig naast bij de wedstrijden tegen Ecuador en Qatar - meldden ze zich vanochtend met het schaamrood op de caviakaakjes in Assen.
De gelijkenissen stapelen zich op. Qua uiterlijk lijken de WK-via's al behoorlijk op collega's Dijkhuizen en Posthuma, maar ook qua voetbalverstand beginnen ze steeds meer op hun menselijke evenknieën te lijken.
Aanstaande vrijdag treden de Oranjeleeuwen van bondscoach Louis van Gaal aan tegen Argentinië, dat in de achtste finale afrekende met de 'Socceroos' uit Australië. In de gelederen bij de Argentijnen, natuurlijk, Lionel Messi. En dus is WK-via René er niet gerust op.

Meest betrouwbaar

Vooralsnog blijkt WK-via Niels het meest betrouwbaar. Hij voorspelde Nederland - Senegal goed. Alle voorspellingen van WK-via René zijn vooralsnog verkeerd. Laten we hopen dat dit zo blijft, want dan staat Oranje in de halve finale van dit wereldkampioenschap!

Reageer op Facebook en win!

Op de Facebookpagina van RTV Drenthe is onderstaande video gepost, reageer daaronder en maak kans op een schitterend RTV Drenthe-pakket!
Bekijk hieronder de voorspelling van WK-via's Niels en René. Reageer op onze Facebook-pagina om kans te maken!
WK-via's Niels en René voorspellen Nederland - Argentinië

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl