Meppeler derby en FC Utrecht - FC Emmen live te volgen via RTV Drenthe

Niels Dijkhuizen en René Posthuma doen vanavond vanuit Utrecht live verslag van het duel van FC Emmen
Niels Dijkhuizen en René Posthuma doen vanavond vanuit Utrecht live verslag van het duel van FC Emmen
VOETBAL - RTV Drenthe pakt vandaag uit met twee live-voetbalwedstrijden. De Meppeler stadsderby tussen Alcides en MSC is vanaf 18.55 uur te zien op TV Drenthe en aansluitend is FC Utrecht - FC Emmen live te volgen op Radio Drenthe.
Het duel van de Emmer eredivisieclub begint om 20.45 uur, terwijl de uitzending een kwartiertje eerder begint.

Stadsderby

MSC boekte afgelopen zondag de eerste zege van het seizoen door op het veld van FC Meppel met 2-1 te winnen van Alphense Boys, terwijl Alcides na twee wedstrijden nog puntloos is.
Vorig seizoen werden beide derby's een prooi voor Alcides. De geel-zwarte brigade van trainer Wilko Niemer won op eigen veld met 3-1 en was bij MSC met 2-0 te sterk.

FC Utrecht - FC Emmen

Na een competitieloos weekend pakt FC Emmen de draad van de competitie weer op met een uitduel tegen FC Utrecht, de nummer 7 van de eredivisie. De mannen van Lukkien staan na 5 duels op plek 16. Een resultaat is uiterst welkom, zo liet de oefenmeester van FC Emmen donderdag al weten in FC Emmen Rood Wit TV.
De Drentse club mist in de Domstad nog altijd Anco Jansen, Shani Tarashaj en Marko Kolar. Ook Desevio Payne en Lorenzo Burnet zijn niet inzetbaar. Wel weer terug, en waarschijnlijk ook meteen in de basis, zijn Michael Chacon en Tom Hiariej. Voor die laatste wordt het ook zijn eerste competitie-optreden dit seizoen. Ook voor de nieuwkomers Michaël Heylen en Luciano Slagveer lijkt een basisplaats weggelegd.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.