FC Emmen Podcast #7: FC Emmen moet stoppen met zonedekking bij standaardsituaties

In de zevende FC Emmen Podcast van het seizoen schuift een nieuwe kenner aan. Paul Weerman, trainer van Staphorst, oud trainer van WKE en Achilles 1894 en oud speler van FC Emmen, zal regelmatig aanschuiven en zijn mening over FC Emmen laten horen. FC Emmen gaf FC Utrecht goed partij, maar werd twee keer kinderlijk eenvoudig geklopt bij corners. De ploeg van trainer Dick Lukkien hanteert zonedekking bij standaardsituaties, maar kan, volgens het panel, beter overstappen op mandekking. "Jan dekt Piet, Kees dekt Klaas, eenvoudiger kan niet."
In de FC Emmen Podcast kijkt het panel wekelijks terug op de wedstrijd, bespreekt de beste man aan de kant van de Drentse club en blikt natuurlijk ook vooruit op wat komen gaat. Komen er dan geen andere sporten of sporters aan bod? Jawel, dat gebeurt in de vrije ronde. 

Gasten
Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe) 
Dick Heuvelman (sportgeweten)
Paul Weerman (trainer Staphorst)

Presentatie
René Posthuma

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps..


RTV Drenthe podcasts

FC Emmen Podcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen sportweekend door met speciale aandacht voor FC Emmen.

Binnen de Muren: Hoe is het leven in de gevangenis? Marjolein Knol dook gevangenis Esserheem in en sprak gedetineerden en bewaarders.

Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele discussies in de provincie.

Drenthe Doc: In Drenthe Doc geven de mooiste documentaires en hoorspelen van Radio Drenthe opnieuw een podium.

Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.

Oerend HarTT: In deze serie worden sterke verhalen over de TT in Assen verteld. De verhalen komen van de baan, maar ook van de campings en uit de stad.

Deel dit artikel: