Slachtoffers ongeluk Valthermond komen uit 2e Exloërmond (18) en Musselkanaal (17)

Door de botsing kwam een auto in het weiland terecht dat naast de weg ligt (Rechten: Van Oost Media)
Door de botsing kwam een auto in het weiland terecht dat naast de weg ligt (Rechten: Van Oost Media)
De twee omgekomen slachtoffers van een ongeluk in Valthermond gisteravond zijn twee jongeren van 17 en 18 jaar oud uit Musselkanaal en 2e Exloërmond. Dat is zojuist bevestigd door de politie.
De bestuurder van de andere auto raakte zwaargewond, dit is een 36-jarige man uit Ter Apel.
Rond 22.30 uur botsten twee auto's frontaal op elkaar op de Drentse Mondenweg (N379). De 36-jarige man reed vanuit de richting Valthermond over de N379 in de richting van Nieuw-Weerdinge. De twee jongemannen kwamen vanuit de richting van Stadskanaal over de Valtherdijk en reden de N379 op, waarbij zij vermoedelijk de auto van de 36-jarige over het hoofd zagen.
Door de botsing kwam een auto in het weiland terecht dat naast de weg ligt. De ander stond stil in de berm langs de weg.

Derde zware ongeluk

Het ongeluk bij Valthermond is het derde zware ongeluk binnen een week in die regio. Vorige week donderdag kwamen twee mannen uit Buinen en Borger om het leven bij een ongeluk in Stadskanaal. Twee anderen raakten hierbij zwaargewond. Vorige week dinsdag kwam in Musselkanaal een 90-jarige vrouw om het leven na een aanrijding met een vrachtwagen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl