Ook LTC door in beker na winst op Noordster

LTC is door in de beker (Rechten: archief)
VOETBAL - LTC heeft zich, na een 2-0 overwinning op Noordster, als 37ste ploeg geplaatst voor de hoofdronde van de noordelijke districtsbeker.
LTC had aan een punt genoeg tegen de ploeg van trainer Gerard Wiekens, één van de assistenten van FC Emmen trainer Dick Lukkien. In de 38ste minuut namen de Assenaren de leiding. Een vrije trap van Arjan Akkerman werd door een speler van Noordster in eigen doel gewerkt.
Negen minuten voor tijd besliste Stefan Kuntz de wedstrijd. De aanvaller kwam goed naar binnen en schoot hard raak.
Binnenkort is de loting en in het weekend van 16 en 17 november worden de wedstrijden in de eerste knockoutronde gespeeld.