Ton subsidie voor camping Torentjeshoek in Dwingeloo

Uitreiking REX-subsidie Camping Torentjeshoek Dwingeloo
Camping Torentjeshoek in Dwingeloo krijgt een ton subsidie van de provincie © Provincie Drenthe
Jurgen Weenink en Diane van Leeuwen, eigenaren van camping Torentjeshoek in Dwingeloo, krijgen 100.000 euro subsidie van de provincie voor het verder optimaliseren en verduurzamen van hun camping.
De subsidie is onderdeel van het zogeheten Recreatie Excellentie Programma (REX-programma). Dit is op zijn beurt weer onderdeel van het provinciale project Vitale Vakantieparken. Camping Torentjeshoek is het tiende vakantiepark in Drenthe dat in aanmerking komt voor de subsidie.

Stimuleren

Binnen het REX-programma werken eigenaren van vakantieparken aan een plan waarin de thema's duurzaamheid, innovatie en kwaliteitsverbetering een grote rol spelen. Het is met name bedoeld om parkeigenaren nog meer te stimuleren om hun parken te verbeteren.
Volgens wethouder Boonstra is Camping Torentjeshoek hierin al goed op weg. "Camping Torentjeshoek heeft ambitieuze plannen en streeft naar een maximale natuurbeleving. Duurzaam genieten van onze prachtige natuur, kunnen we alleen maar aanmoedigen als gemeente."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.