EK-droom Remer levend: Plaats in voorselectie

HANDBAL - De EK-droom van hoekspeler van Hurry-Up Tim Remer (34) is springlevend. Hij heeft een plaats in de voorselectie van de nationale ploeg gekregen. Nederland oefent eind oktober vier keer.
Twee jaar geleden kwam Remer voor het laatst in actie voor Oranje. Door een knieblessure raakte de hoekspeler buiten beeld.

In 2018 kwam Remer terecht bij Hurry-Up. Na een jaar revalideren maakte hij tijdens het eerste competitieduel van de Zwartemeerders in de BENE-League zijn officiële rentree. Na de winst op Sporting NeLo sprak Remer de wens uit met de nationale ploeg uit te komen op het EK.

Tommie Falke
Tommie Falke uit Emmen is kind van de rekening. De rappe flankspeler, die van 2014 tot en met 2019 voor Hurry-Up speelde, behoort niet tot de 22-koppige voorselectie en zal tijdens de oefenduels tegen Polen, Oostenrijk en Slovenië niet in actie komen.

Januari
In januari 2020 komt Nederland voor het eerst uit op het Europees kampioenschap. In Noorwegen wordt in de poulefase gespeeld tegen Duitsland, Letland en titelhouder Spanje.
Deel dit artikel: