Borger steunt rouwend Buinen met speciale inloopshirts

Selectie van Borger met de speciale shirts (Rechten: @SVBorger0599)
Selectie van Borger met de speciale shirts (Rechten: @SVBorger0599)
VOETBAL - De selectie van het eerste elftal van Borger heeft de collega's van vv Buinen een hart onder de riem gestoken. Die club werd vorige week in rouw gedompeld door de dood van twee spelers.
Op de terugweg van een oefenwedstrijd botste een auto met spelers van Buinen tegen een boom. Het ongeluk kostte twee voetballers het leven. Twee andere inzittenden raakten ernstig gewond.

Vrienden

Veel spelers van Borger waren bevriend met de slachtoffers en met de twee spelers die in het ziekenhuis belandden. Om die reden werd een bekerwedstrijd van de club vorige week afgelast. Bij Buinen werd besloten om alle elftallen niet in actie te laten komen vanwege het ingrijpende ongeval.
Het eerste elftal van Borger speelde vanmiddag in de vijfde klasse F een uitwedstrijd tegen VCG uit Geesbrug. Voorafgaand aan dat duel droegen de spelers van de uitploeg speciale shirts, met een tekst gericht aan Buinen. 'Blijf sterk. We zijn met jullie!', luidde de boodschap.

Gijs Roda

Borger putte duidelijk kracht uit deze moeilijke periode, want de wedstrijd werd met 4-0 gewonnen. Gijs Roda maakte alle doelpunten.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.