vv Buinen hoopt op veel steun bij eerste wedstrijd: we spelen voor onze vrienden

VOETBAL - Het eerste elftal van voetbalvereniging Buinen hoopt morgenmiddag op veel steun tijdens de eerste competitiewedstrijd van het seizoen, op eigen veld tegen Sportclub Roswinkel.
Het is voor het eerst dat het team weer in actie komt na het ongeluk waarbij twee spelers van het eerste elftal om het leven kwamen en twee spelers zwaargewond naar het ziekenhuis werden afgevoerd. 

De afgelopen periode hebben velen ons gesteund, en wij rekenen morgen ook op veel steun.
vv Buinen op facebook


Op Facebook doet vv Buinen een oproep:

Na een zware periode waar emoties van ongeloof, hoop en verdriet elkaar afwisselen, is het tijd om weer op het veld te staan.

Wij missen twee spelers, en onze gedachten gaan constant uit naar de twee spelers die nog in het ziekenhuis liggen. Onze selectie is niet compleet zonder hen. Toch zullen wij morgen de strijd aan moeten gaan op het gras in Buinen tegen Roswinkel.

Wij zullen deze wedstrijd spelen voor onze vrienden en streven naar drie punten. Dit kunnen wij niet alleen. De afgelopen periode hebben velen ons gesteund, en wij rekenen morgen ook op veel steun. Zondag 22 september om 14.00 uur op sportpark De Woerd #samensterk

sv Borger stak vandaag vv Buinen al een hart onder de riem met speciale warming-up shirts  

Lees ook: ​Borger steunt rouwend Buinen met speciale inloopshirts
Meer over dit onderwerp:
Onze Club voetbal amateurvoetbal vv Buinen Buinen
Deel dit artikel: