Blank fluit FC Emmen - ADO Den Haag

Vorig seizoen won FC Emmen thuis met 3-2 van ADO Den Haag (Rechten: Gerrit Rijkens)
Vorig seizoen won FC Emmen thuis met 3-2 van ADO Den Haag (Rechten: Gerrit Rijkens)
FC Emmen neemt het komende vrijdag op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank.
Dat heeft de KNVB
.

Nog nooit verloren

De Emmenaren verloren in de eredivisie nog nooit van ADO. Vorig seizoen werd het in eigen huis 3-2. Anco Jansen scoorde toen in de 87e minuut met een verwoestend afstandsschot de winnende goal.
ADO Den Haag - FC Emmen was de debuutwedstrijd van de Emmenaren in de eredivisie. Dat duel werd met 1-2 gewonnen. Glenn Bijl maakte het eerste FC Emmen-eredivisiedoelpunt.

Belangrijke pot

Dat de wedstrijd van vrijdagavond een belangrijke is, mag duidelijk zijn. De Hagenezen bezetten de vijftiende plek op de ranglijst, met 6 punten na zeven wedstrijden. FC Emmen staat zestiende, met 4 punten uit zeven duels.
FC Emmen - ADO Den Haag begint vrijdag om 20.00 uur. De wedstrijd is live te volgen op Radio Drenthe en via het liveblog op rtvdrenthe.nl en de RTV Drenthe-app.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.