Matig Noordscheschut onderuit tegen Winsum

VOETBAL - Noordscheschut heeft de goede competitiestart geen passend vervolg kunnen geven. Tegen Winsum verloor de ploeg van trainer Marc van Meel met 0-1.
Door de nederlaag hebben de Schutters nu drie punten uit twee wedstrijden en is het een middenmoter in de zaterdag 1e klasse E.

Slechte eerste helft

Beide ploegen hadden de eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen. Noordscheschut won in en tegen Balk, terwijl de Groningers thuis met 4-0 van d' Olde Veste wisten te winnen.
Over de eerste helft kunnen we kort zijn. Veel foute passes, weinig kansen, geen doelpunten.

Uit de lucht vallen

De wedstrijd werd na ruim een minuut spelen in de tweede helft open gebroken. Een voorzet van Krohne, werd door Thomas Kauw verlengt en doelman Wiebe Zinger kon de bal niet keren. De 0-1 kwam letterlijk uit de lucht vallen.
Noordscheschut ging op zoek naar de gelijkmaker, maar speelde erg pover en kreeg nauwelijks kansen. Bijna hielp Winsum doelman Meijer Noordscheschut door een simpele vangbal los te laten, maar Danny Bouwman verzuimde het presentje aan te nemen en schoot de rebound naast.
Ook het slotoffensief leverde geen treffer op, waardoor Noordscheschut de punten naar Winsum zag gaan.