FC Emmen Podcast #9: De scouting verloopt prima bij FC Emmen

In de negende FC Emmen Podcast van dit seizoen schuift Jan Korte aan. Korte is tegenwoordig hoofd scouting bij FC Emmen, maar in het verleden ook trainer bij Veendam en de laatste jaren bij Rolder Boys. Natuurlijk wordt er stil gestaan bij de 3-0 overwinning van Emmen op ADO Den Haag. Maar uiteraard wordt er ook gekeken naar de werkzaamheden van Korte.
Emmen is nog bezig met het inrichten van de technische organisatie, waaronder ook de werkzaamheden van Korte vallen. Maar of er op het gebied van scouting iets moet veranderen? "De scouting verloopt op dit moment prima, waarom dan iets aanpassen", laat Korte weten. Overigens was Korte afgelopen zaterdag aanwezig bij ACV om spits Matthijs Hardijk aan het werk te zien, maar de aanvaller zat een uur lang voor straf op de bank.

In de FC Emmen Podcast kijkt het panel wekelijks terug op de wedstrijd, bespreekt de beste man aan de kant van de Drentse club en blikt natuurlijk ook vooruit op wat komen gaat. Komen er dan geen andere sporten of sporters aan bod? Jawel, dat gebeurt in de vrije ronde. 

Gasten
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe) 
Dick Heuvelman (sportgeweten)
Jan Korte (Hoofd scouting FC Emmen)

Presentatie
René Posthuma

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps..


RTV Drenthe podcasts

FC Emmen Podcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen sportweekend door met speciale aandacht voor FC Emmen.

Binnen de Muren: Hoe is het leven in de gevangenis? Marjolein Knol dook gevangenis Esserheem in en sprak gedetineerden en bewaarders.

Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele discussies in de provincie.

Drenthe Doc: In Drenthe Doc geven de mooiste documentaires en hoorspelen van Radio Drenthe opnieuw een podium.

Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.

Oerend HarTT: In deze serie worden sterke verhalen over de TT in Assen verteld. De verhalen komen van de baan, maar ook van de campings en uit de stad.

Deel dit artikel: