Politie zet beelden online van winkeldief die medewerker knock-out sloeg

De politie heeft bewakingsbeelden online gezet (Rechten: Politie.nl)
De politie heeft bewakingsbeelden online gezet (Rechten: Politie.nl)
De politie heeft beelden online gezet van twee winkeldieven in Assen. Begin september sloeg een van hen een winkelmedewerker met een onbekend voorwerp tegen zijn hoofd. De medewerker raakte gewond en verloor even zijn bewustzijn.
Het voorval gebeurde op 5 september, rond half twaalf 's ochtends. Medewerkers van een winkel aan het Mercuriusplein zagen dat twee mannen kleding meenamen van een rek dat buiten de winkel stond. Na de diefstal gingen de twee ervandoor, waarop het personeel van de winkel de achtervolging inzette.
Een van de verdachten gooide in de omgeving van de Alteveerstraat de gestolen kleding weg. De andere man liep naar een van de personeelsleden toe en sloeg hem vervolgens met een hard voorwerp. Beide mannen wisten vervolgens te ontkomen.
De verdachten zijn met een bewakingscamera gefilmd. De politie zoekt ze en heeft een video en foto's van de verdachten verspreid.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.