Peruaans international Araujo naar FC Emmen?

Wordt Miguel Araujo de tweede Peruaans international in de selectie van FC Emmen? (Rechten:EPA/Fernando Bizerra Jr)
Wordt Miguel Araujo de tweede Peruaans international in de selectie van FC Emmen? (Rechten:EPA/Fernando Bizerra Jr)
VOETBAL - FC Emmen-directeur Ronald Lubbers wil op dit moment niets zeggen, maar is achter de schermen druk bezig met een nieuwe versterking na het plotseling wegvallen van Nick Bakker. Volgens diverse Peruaanse mediakanalen is de Drentse club dichtbij het aantrekken van international Miguel Araujo.
Araujo is volgens La Republica en
al gesignaleerd in het Scheper Ziekenhuis in Emmen, waar hij mogelijk vanmiddag al gekeurd is.
Overigens is Araujo goed bevriend met FC Emmen-aanvaller Sergio Peña en hebben ze bovendien dezelfde manager: Carlos Gonzales.

Feyenoord

Vlak voor de transferdeadline (op 1 september) werd Araujo nog nadrukkelijk in verband gebracht met Feyenoord. Op dat moment stond de centrumverdediger nog onder contract bij Alianza Lima. Dat contract, dat liep tot het einde van 2019, lijkt inmiddels te zijn ontbonden.
In het seizoen 2013/2014 speelde de pas 24-jarige verdediger voor Rode Ster Belgrado, waarmee hij direct kampioen werd. Veel speelde hij niet bij die Servische club en dus keerde hij na één seizoen terug naar zijn geboorteland (naar Lima dus, dat hem het afgelopen seizoen verhuurde aan de Argentijnse club Talleres de Córdoba).

FC Twente

Naast Feyenoord werd de Araujo onlangs ook nog, door een Peruaanse journalist, in verband gebracht met FC Twente.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.