ACV in tweede helft langs Berkum

ACV viert de treffer van Schrijver (Rechten:Twitter ACV)
VOETBAL - ACV heeft in de hoofdklasse B een 0-2 zege behaald op naaste concurrent Berkum. De Assenaren sloegen na de rust toe. Door de zege klimt ACV naar de zesde plaats in de stand met 11 punten uit zes wedstrijden.
Matthijs Hardijk was in de eerste helft de meest dreigende speler aan de kant van ACV, maar al zijn kansen liepen op niks uit. Pas in de tweede helft zette Ezra Schrijver uit een voorzet van Justin Mulder de 0-1 op het scorebord.
De Assenaren bleven daarna druk zetten, maar pas vijf minuten voor tijd viel de tweede treffer. Hardijk was opnieuw belangrijk met een voorzet op het hoofd van Arjen Hagenauw die de bal hard binnen kopte.

Stand

Door de zege op Berkum schuift ACV op naar de zesde plaats in de stand van de hoofdklasse B. De ploeg van trainer Fred de Boer heeft nu 11 punten uit zes wedstrijden. Het gat met koploper SDC Putten is vier punten. Vanavond komt Urk nog in actie tegen Flevo Boys. Als Urk wint gaat die ploeg voorbij ACV.