Vivianne Miedema bij meest invloedrijke mensen van Londen

Miedema behoort tot de duizend meest invloedrijke mensen van Londen (Rechten: EPA/Srdjan Suki)
Miedema behoort tot de duizend meest invloedrijke mensen van Londen (Rechten: EPA/Srdjan Suki)
Vivianne Miedema staat in The Progress 1000, de top 1000 met de meest invloedrijke mensen van Londen. De lijst wordt samengesteld door de Evening Standard.
Miedema wordt
als topscorer van het Arsenal-team dat de Women's Super League won na zeven jaar. Ook is de Hoogeveense PFA Women's Player of the Year en, zo schrijft de Evening Standard, Nederlands beste doelpuntenmaker aller tijden.

Lees meer: Geen plek voor Miedema in team van het jaar: 'Dit is een grap'

De lijst met invloedrijke Londenaren wordt aangevoerd door een groep politici die zich tegen de Brexit verzetten, de Rebel Alliance. De Britse premier Boris Johnson staat samen met zijn adviseur Dominic Cummings op de vierde plek. Zij worden gevolgd door Sir David Attenborough die we vooral kennen van zijn natuurfilms.
Miedema staat in de lijst met sporters. Daarin staan ook grote namen als atlete Dina Asher-Smith, oud-atleet en sportbestuurder Sebastian Coe en topvoetballer bij de mannen Harry Kane.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.