Veerkrachtig Rolder Boys wint doelpuntenfestijn van Annen

VOETBAL - Bij 0-3 voor Annen leek Rolder Boys een pijnlijke middag te beleven. In het laatste half uur van de derby van de gemeente Aa en Hunze liet de thuisploeg, uitkomend in de tweede klasse L, veerkracht en doelpunten zien: 6-4.
Vlak voor het rustsignaal bracht Dante Ploeg Annen, gepromoveerd naar de tweede klasse, tegen de verhouding in op voorsprong. Na de pauze deed spits Roald Lammerts de thuisploeg in de omschakeling pijn. 

Bekijk nu: Aflevering 6 van Onze Club met een samenvatting van dit duel

4-4
De lange aanvaller tekende voor de 0-2 en 0-3. Na goals van Ferdi Hidding en Niels Stoffers prikte Annen nog eens raak. Danny Weiss leek de rood-witten met een simpele intikker de verrassende zege te bezorgen (2-4).

In het slotkwartier was Siemen Krikke verantwoordelijk voor de nieuwe aansluiting (3-4). Vijf minuten voor tijd zorgde Jasper Kroon voor de 4-4, waarna het wachten was op de eerste voorsprong voor een driftig Rolder Boys.

Danny Hingstman
In de 88ste minuut joeg Danny Hingstman de 5-4 tegen de touwen. Zo zorgde de sterke spits voor een geluidsexplosie in Rolde. In de blessuretijd tekende invaller Steijn Bloembergen, de jongeling kwam een minuut eerder - de wissel zorgde voor tijdwinst voor de formatie van Kenny Koning - in het veld, voor de tiende treffer van de middag. Rolder Boys klimt door de zege naar plek 7, met 6 punten uit 3 duels. Annen staat 10e, met 3 uit 4. 

Meer over dit onderwerp:
Rolder Boys Rolde Annen Voetbal Onze Club
Deel dit artikel: